ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ ΠΑΚΕΤΟ LIGHTS & SIGHTS

Βαθμός δυσκολίας: Μεγάλος

Απαιτούμενος χρόνος: 12 ώρες

Το πακέτο αυτό περιλαμβάνει εσωτερικό καθρέπτη και εξωτερικό καθρέπτη οδηγού με αυτόματη αντιθαμβωτική λειτουργία1, εξωτερικό καθρέπτη συνοδηγού με λειτουργία βύθισης κατά την οπισθοπορεία2, λειτουργία "Coming home"3 και "Leaving home"4, αισθητήρα βροχής5 και αισθητήρα φωτός6. Επίσης οι εξωτερικοί καθρέπτες είναι ανακλινόμενοι7 και διαθέτουν περιμετρικό φωτισμό8.

Στον παρόν οδηγό, γίνεται μια προσπάθεια αναλυτικής παρουσίασης της εγκατάστασης του πακέτου σε αυτοκίνητο Volkswagen EOS. Η διαδικασία αντικατάστασης των καθρεπτών περιγράφεται σε ξεχωριστό project λόγω του κόστους, του χρόνου και του βαθμού δυσκολίας που απαιτείται.

auto-switch auto-car

Convenience-fis lights-n-vision-fis

1: Οι καθρέπτες σκουραίνουν αυτόματα εφόσον ακολουθεί όχημα με αναμμένα τα μεγάλα φώτα ή με φώτα ρυθμισμένα λάθος "τυφλώνοντας" τον οδηγό.

2: Ο καθρέπτης του συνοδηγού ρυθμίζεται επιθυμητά ώστε να αλλάζει θέση αυτόματα κατά την οπισθοπορεία κάνοντας ορατό το πεζοδρόμιο για τη διευκόλυνση του οδηγού στο παρκάρισμα.

3: Ξεκλειδώνοντας το αμάξι, τα φώτα του αυτοκινήτου ανοίγουν για ένα Χ επιθυμητό διάστημα. Ο αισθητήρας φωτός φροντίζει ώστε να ανοίγουν τα φώτα μόνο σε συνθήκες χαμηλής ορατότητας.

4: Κλειδώνοντας το αμάξι, τα φώτα του αυτοκινήτου ανοίγουν για ένα Y επιθυμητό διάστημα, εφόσον ενεργοποιήσει την διαδικασία ο οδηγός.

5: Ο αισθητήρας βροχής ενεργοποιεί αυτόματα τους υαλοκαθαριστήρες στην επιθυμητή συχνότητα εφόσον εντοπιστούν σταγόνες νερού. Επίσης κλείνει αυτόματα τα παράθυρα και την ηλιοροφή εφόσον έχει ενεργοποιηθεί η λειτουργία "auto rain closure".

6: Ο αισθητήρας φωτός ενεργοποιεί αυτόματα τα φώτα σε συνθήκες χαμηλής ορατότητας.

7: Μέσω ενός διακόπτη, οι εξωτερικοί καθρέπτες ανοιγοκλείνουν αυτόματα.

8: Ο περιμετρικός φωτισμός ενεργοποιείται μέσω των διαδικασιών "Coming home"3 και "Leaving home"4.